Elk jaar in december, januari en februari houden wij een interne competitie. Je kunt deelnemen in de categorie Gemengd Dubbel, Herenenkel en damesenkel. Inschrijving is individueel. Spelers worden middels loting aan elkaar gekoppeld en tegen elkaar geloot.

Er wordt gespeeld op woensdag- en vrijdagavond  en de zondagochtend. Rond eind november worden leden geïnformeerd over de komende wintercompetitie.

Wintertoernooi nu echt van start op 17 december!

De eerste twee speeldagen zijn vanwege de weersomstandigheden helaas geannuleerd. Deze partijen zijn inmiddels weer opnieuw gepland.

Zondag 17 december zijn dan echt de eerste partijen gespeeld. Met een licht bevroren baan 1 maar met een uitbundig zonnetje zijn alle 7 partijen gespeeld.  Onderstaande foto geeft een goed beeld van de condities op zondag.

 wintertoernooi 2_dec2017

Wintertoernooi 2017-2018 weer van start

Vrijdag 9 december is het wintertoernooi weer gestart.  Om 18.30 uur zijn de twee dubbelpartijen vol goede moed gestart. Helaas verslechterde het weer met de minuut en moesten de partijen worden gestaakt. De overige partijen die avond hebben wij moeten verzetten.

IMG_4645

Dankzij de perfecte organisatie ( Ed, Lydia, Piet en Rob) zijn de partijen inmiddels opnieuw ingepland. Een hele klus met 49 deelnemers en 101 partijen.

De laatste partijen en feestelijke afsluiting staan gepland op vrijdag 2 februari.

 

Wintercompetitie 2016-2017

Vrijdagavond 27 januari hebben we het wintertoernooi  feestelijk afgesloten. De competitie is gestart op 7 december. Helaas hebben we deze week de laatste wedstrijden in verband met het wisselende weer niet meer kunnen spelen. Dankzij de inzet en flexibiliteit van de drie organisatoren ( Angelique, Rolina en Rob), de sneeuwruimers en barvrijwilligers zijn er in 6 weken tijd 81 leuke wedstrijden gespeeld.

Ineke van de Westeringh heeft bij de dames gewonnen en Rob van Heun bij de heren.

Onderstaand een paar impressies van het wintertoernooi en een foto van de winnaars samen met de organisatie.

De toernooicommissie: Angelique (0623313164), Rob (0655906154) en Rolina (0614376119)