Op 31 mei vond de eerste uitwisselingswedstrijden voor de jeugd tussen Ophemert, Varik, Waardenburg en Haaften plaats in Ophemert. Om 10 uur waren de kinderen van rood-oranje aanwezig en konden we starten met de wedstrijden. Iedereen heeft 3 wedstrijden gespeeld van 15 minuten en we hebben natuurlijk afgesloten met King of the Court. Helaas was het aantal aanmeldingen voor de categorie rood- oranje aan de lage kant, maar dat mocht de pret niet drukken. We hopen dat we de volgende keer meer aanmeldingen hebben!

IMG_0390

Om half 12 begonnen de kinderen in de categorie groen. Ook deze kinderen hebben elk drie wedstrijden kunnen spelen, zowel enkel als dubbel. En ook hier is afgesloten met een King of the Court!

 

 

 

De uitwisseling is bedoeld om laagdrempelig IMG_0394wedstrijden te leren spelen en ook met kinderen te kunnen tennissen van andere verenigingen. De jeugdcommissie is enthousiast over deze eerste uitwisseling en willen dit na de schoolvakantie voortzetten. Meer informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk.