Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) verzorgt inmiddels op meer dan 25 clubs de tennislessen waaronder GLTC in Geldermalsen en TV De Bongerd in Beusichem, en dus ook TV Ophemert.

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat ze niet alleen de lessen verzorgen, maar dat ze de club ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de trainers  zal er les gegeven worden aan jong en oud, van beginner tot wedstrijdspeler.

TSTK werkt met twee tenniscycli van 16 weken, waarvoor je je kan inschrijven via het inschrijfformulier. Dit formulier is te vinden op www.tstk.nl.

Eén cyclus start eind september en loopt door tot eind februari, waarna de tweede cyclus start in maart en doorloopt tot aan de zomervakantie. Bij TV Ophemert wordt op dinsdag- en donderdagavond les gegeven.

Tennisleraren

Beste leden van TV Ophemert,

Mijn naam is Ashley Kievit en ik ben 19 jaar. Ik tennis vanaf mijn 8ste jaar meerdere malen in de week. Competitie en wedstrijden speel ik met veel plezier. Ik geniet van het tennisspelletje en breng dit ook graag over op anderen.

Mijn doel is om met plezier te werken aan het verbeteren van je tennisspel en het maximale uit iedere speler te halen.

Naast het tennissen ben ik eigenlijk altijd bezig. Zo studeer ik rechten op de universiteit in Tilburg, wandel ik veel met mijn hondjes en doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden. In de winter ben ik eigenlijk altijd te vinden op de skipiste en in de zomer wandel ik graag door leuke stadjes en door de bergen.

Ik vind het superleuk om de lessen op de dinsdag te gaan verzorgen..

Tot snel op de baan!

Met sportieve groet,

Ashley Kievit