Maandagavond:

Elke maandagavond starten wij vanaf 19.30 uur de tossavond. Ieder lid kan daar aan meedoen: beginners, middelmatige en sterke spelers.

Er kan gezellig wat gedronken worden en als je dat niet wilt ga je naar huis. Er is geen enkele verplichting en je hoeft niet te melden of je wel of niet komt. De ideale gelegenheid om andere leden te leren kennen en om toch regelmatig te spelen als je geen vaste tennispartner hebt.

Onderstaand hebben wij de spelregels voor de tossavond op een rij gezet:

 ·         Gezelligheid en sportiviteit zijn de belangrijkste spelregels.

·         Tijden: 19.30- 23.00; aanvang laatste wedstrijd uiterlijk om 22.30 uur.

·         Speeltijd ronde: 25 minuten; na de ronde gaat de nieuwe periode direct in.
·         Toss vindt plaats 5 minuten voor aanvang nieuwe ronde; alleen degenen die op dat    moment aanwezig zijn, doen mee met de toss. Laatkomers doen weer mee in de volgende ronde. Dit wordt gezien als 1 keer uitloten.
·         De vrijwilliger die verantwoordelijk is voor de toss avond doet de toss, of besteedt deze uit aan een ander als hij/zij zelf op de baan staat.
·         In principe wordt een deelnemer slechts voor 1 ronde achtereen uitgeloot; zijn er teveel deelnemers aanwezig (>16) kan het voorkomen dat er meerdere ronden achter elkaar uitgeloot wordt.
·         De toss bestaat uit het totaal aantal deelnemers, dat niet op de baan staat, aangevuld met deelnemers op de baan. Uit deze laatste groep worden de deelnemers uitgeloot.
·         Samenstelling van de deelnemers op de baan vindt willekeurig plaats.
·         Samenstelling is voor dubbel of gemengd dubbel team; Alleen bij onvoldoende deelnemers kan er ge-enkeld worden.

 

Damestoss:

Op woensdagochtend, van 9.00 tot 12.00 uur, is er voor de dames een toss. Iedereen is van harte welkom om een balletje mee te spelen.