1. Sprokkeltoernooi:  21 februari – 6 maart 2022 (met evt voorweekend 19+20 februari)
 2. Clubkampioenschappen: Elk jaar organiseren we in juni de clubkampioenschappen. Gezellige onderlinge competitie voor leden vanaf 17 jaar.
 3. KNLTB- competitie: de KNLTB organiseert elk jaar een voorjaarscompetitie, zomeravondcompetitie en najaarscompetitie. Alle leden ontvangen van de VerenigingsCompetitieLeider (VCL) een uitnodiging om in te schrijven. Aangezien we vaak meer inschrijvingen hebben, dan we kunnen laten spelen, vindt er loting plaats. Zie competiecommissie voor meer informatie.
 4. Toss: we hebben een toss -avond op maandag en een toss-ochtend op woensdag

Maandagavond:

Elke maandagavond starten wij vanaf 19.30 uur de tossavond. Ieder lid kan daar aan meedoen: beginners, middelmatige en sterke spelers.

Het clubhuis is open, zodat er ook gezellig wat gedronken kan worden. De Toss is een ideaal moment om kennis te maken met andere leden van de vereniging en biedt de mogelijkheid om te tennissen als je geen partner hebt. Aanmelden is niet noodzakelijk.

De regels:

 • Gezelligheid en sportiviteit zijn de belangrijkste spelregels.
 • Tijden: 19.30- 23.00; aanvang laatste wedstrijd uiterlijk om 22.30 uur.
 • Speeltijd per ronde: 25 minuten; na de ronde gaat de nieuwe periode direct in.
 • Toss vindt plaats 5 minuten voor aanvang nieuwe ronde; alleen degenen die op dat moment aanwezig zijn, doen mee met de toss. Laatkomers doen weer mee in de volgende ronde. Dit wordt gezien als 1 keer uitloten.
 • De vrijwilliger die verantwoordelijk is voor de toss avond doet de toss, of besteedt deze uit aan een ander als hij/zij zelf op de baan staat.
 • In principe wordt een deelnemer slechts voor 1 ronde achtereen uitgeloot; zijn er teveel deelnemers aanwezig (>16) kan het voorkomen dat er meerdere ronden achter elkaar uitgeloot wordt.
 • De toss bestaat uit het totaal aantal deelnemers, dat niet op de baan staat, aangevuld met deelnemers op de baan. Uit deze laatste groep worden de deelnemers uitgeloot.
 • Samenstelling van de deelnemers op de baan vindt willekeurig plaats.
 • Samenstelling is voor dubbel of gemengd dubbel team; bij onvoldoende deelnemers wordt enkel-spel ingedeeld.

Woensdagtoss voor dames:

Op woensdagochtend, van 9.00 tot 11.00 uur, is er voor de dames een toss. Iedereen is van harte welkom om een balletje mee te spelen.

 1. Wintercompetitie

Wintercompetitie

Elk jaar in november, december, januari en februari houden wij een interne competitie. We spelen in Gemengd Dubbel, Herenenkel en damesenkel. Inschrijving is individueel. Spelers worden middels loting aan elkaar gekoppeld, waarna de wedstrijdloting wordt gedaan.

Er wordt gespeeld op woensdag- en vrijdagavond  en de zondagochtend. In oktober worden de leden geinformeerd over de inschrijving voor de Wintercompetitie.