Lid worden

Als u lid wilt worden van onze tennisvereniging, dan kan dat natuurlijk!

Hiervoor dient u het inschrijfformulier op te vragen bij het secretariaat op het volgende email adres: secr@tvophemert.nl

Het  door u ingevulde formulier kunt u afleveren op het op het formulier aangegeven adres of digitaal weer terugsturen naar het secretariaat.

Speciale aanbieding gratis tennis 2020

Bij inschrijving vanaf 1 juni 2020 speelt u in 2020 gratis. Voorwaarde is lidmaatschap t/m december 2021 en betaling van de volledige contributie over 2021 bij inschrijving.

Bij betaling binnen 14 dagen na aanmelding ontvangt u bovendien €10,- korting.

Tarieven:

De contributies:
Junioren t/m 13 jaar €60,-
Junioren 14 t/m 17 jaar €80,-
Senioren 18 t/m 23 jaar (student) €80,-
Senioren vanaf 18 jaar €130,-

Bij betaling binnen 14 dagen na aanmelding ontvangt u bovendien €10,- korting.

 

Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap

TV Ophemert biedt het Alles-in-1 lidmaatschap voor de jeugd aan. Dat is een jaarlidmaatschap waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, activiteiten en wedstrijden.

Wat zit er in het Alles-in-1 lidmaatschap en wat is het kostenplaatje? Het principe is: alle jeugd die traint maakt vanaf 2020 gebruik van het Alles-in-1 lidmaatschap. Jeugd is iedereen tot en met 17 jaar.

 

Pakket Jeugd
Voor wie? jeugd tot en met 17 jaar
Inbegrepen – Lidmaatschap van TV Ophemert, waarmee ieder lid zo vaak kan tennissen als hij / zij zelf wilt; – 1 x per week training op de banen van TV Ophemert (zomer en winter), 32 weken in totaal verzorgd door de tennisschool;

-1 x per week training op de baan van TV Ophemert (april – juni; september-oktober) door een vrijwillige trainer, bij voldoende jeugdleden. – De KNLTB competitie; – Interne toernooien, uitwisselingen, ouder-kind; – Clubkampioenschappen; – Alle andere leuke activiteiten die de Jeugdcommissie organiseert.

Kosten € 30,- per maand (all-in)

Speciaal voor de zomermaanden hebben wij een zomerlidmaatschap:

Dit zomerlidmaatschap geldt alleen voor de periode 1 juli tot 30 september. Een zomerlidmaatschap zal niet leiden tot inschrijving bij de KNLTB en geeft ook geen recht op een KNLTB ledenpas. Het zomerlidmaatschap kost € 50,00. U kunt het zomerlidmaatschap aanvragen  door een mailtje te sturen naar het secretariaat (secr@tvophemert.nl)  en €50,- over te maken naar NL 10 RABO 0350608024 ten name van TVOphemert onder vermelding van “zomerlidmaatschap en uw naam”.