Lid worden

Leuk als u lid wilt worden van onze tennisvereniging!

Hiervoor dient u het inschrijfformulier op te vragen bij het secretariaat op het volgende email adres: secr@tvophemert.nl

Het  door u ingevulde formulier kunt u afleveren op het op het formulier aangegeven adres of digitaal weer terugsturen naar het secretariaat, inclusief pasfoto.

Download hier het inschrijfformulier

Tarieven:

De contributies:
Junioren t/m 13 jaar €60,-
Junioren 14 t/m 17 jaar €80,-
Senioren 18 t/m 23 jaar (student) €80,-
Senioren vanaf 18 jaar €130,-

 

Jeugd Alles-in-1 lidmaatschap

TV Ophemert biedt het Alles-in-1 lidmaatschap voor de jeugd aan. Dat is een jaarlidmaatschap waarmee één bedrag wordt betaald voor lidmaatschap, training, activiteiten en wedstrijden.

Wat zit er in het Alles-in-1 lidmaatschap en wat is het kostenplaatje? Het principe is: alle jeugd die traint maakt gebruik van het Alles-in-1 lidmaatschap. Jeugd is iedereen tot en met 17 jaar.

Pakket Jeugd
Voor wie? jeugd tot en met 17 jaar
Inbegrepen – Lidmaatschap van TV Ophemert, waarmee ieder lid zo vaak kan tennissen als hij / zij zelf wilt; – 1 x per week training op de banen van TV Ophemert (zomer en winter), 32 weken in totaal verzorgd door de tennisschool;

-1 x per week training op de baan van TV Ophemert (april – juni; september-oktober) door een vrijwillige trainer, bij voldoende jeugdleden. – De KNLTB competitie; – Interne toernooien, uitwisselingen, ouder-kind; – Clubkampioenschappen; – Alle andere leuke activiteiten die de Jeugdcommissie organiseert.

Kosten € 31,50 per maand (all-in)

Overige lidmaatschappen:

Zomerlidmaatschap: van 1 juli – 30 september €50,00

Winterlidmaatschap: van 1 oktober – 1 maart €65,00