1 januari 2019logo-tstk-tstknl1-300x137

Beste leden,  Wij willen ons graag aan u voorstellen.  Wij zijn Tennisschool Tom Kreemers (TSTK) en verzorgen inmiddels op meer dan 25 clubs de tennislessen waaronder GLTC in Geldermalsen en TV De Bongerd in Beusichem. Medio maart 2019 mogen we ook bij u op de club de lessen gaan verzorgen.Wij kijken hier enorm naar uit!!

TSTK biedt een totaalconcept aan voor clubs. Dat wil zeggen dat we niet alleen de lessen verzorgen, maar dat we de club ook ondersteunen met het organiseren van evenementen en het werven van leden.

TSTK staat voor een hoge kwaliteit van trainers. Onder leiding van de nieuwe trainer  zal er les gegeven worden aan jong en oud, van beginner tot wedstrijdspeler. Op 8 maart aanstaande zullen wij, zowel de nieuwe trainer als TSTK, ons aan u voorstellen. Op die dag zal er een clinic plaatsvinden voor alle leden van TV Ophemert. Meer info volgt spoedig.

Tevens kunt u vanaf half januari inschrijven voor de voorjaarslessen die vanaf 18 maart zullen starten. Er zal les worden gegeven op dinsdag en donderdag.

Het inschrijfformulier is vanaf half januari te vinden op www.tstk.nl

We hopen u op 8 maart massaal op de baan te zien om kennis te maken. Daarnaast hopen we uiteraard op een lange en succesvolle samenwerking met TV Ophemert.

Wij wensen u een sportief 2019!